A munkahelyem új márkája

Én már közel nyolc éve dolgozom egy nagyvállalatnál, ahol szinte indulástól, mondhatni alapító tagként tevékenykedem, irodavezetői státuszban, pontosabban a marketing részleg irodáját vezetem. Persze nem könnyű feladatkör, mert emberekkel foglalkozni, irányítani őket, néha szidalmakat kiadni, ha arra van szükség mindig megpróbáltatásokkal jár, de imádom, és nem is fordult meg a fejemben sosem, hogy váltani szeretnék, mert nagyon szeretek ide minden nap bejárni. Imádom a kollégákat, nagyjából barátként tekintünk egymásra, és tényleg annyira jó az összetartás és a hangulat, hogy még ha néha kicsit unom is a munkát, biztos vagyok benne, hogy még egy ilyen csapatot sehol sem találnék, így mindenképpen megbánnám, ha átmennék máshova.

Az évek során számtalan dolog változott, hála a jó égnek elég szépen fejlődik a cég, és ezért nagyon sok kényelmi funkció és paraméter be lett építve a mindennapi munkavégzésbe a dolgozók kényelméért, a könnyebb munka reményében. Például már évek óta jár mindenkinek céges telefon és annak tartozékai, amennyiben szükség van rá, és ezt mindig az irodavezető igényelheti meg, vagyis az én feladatkörömbe tartozik. Már egy ideje észrevettem, hogy az apple termékei nem annyira tartósak kiegészítők tekintetében, és akkor finoman fogalmaztam, hiszen a töltőkábel például pár hónap alatt szinte mindig ugyanazon a helyen megy tönkre és még sorolhatnám, ami egyébként nem kis árat diktál a piacon.

Valamelyik nap azonban szembesültem vele, hogy az új termékcsalád, amit rendelni lehet a baseus márkája, aminek hirtelen nem is tudtam, hogy örülnöm kell, vagy aggódnom miatta, de most már tudom, hogy csak örömmel kecsegtet, azóta ugyanis sokkal kevesebb a rendelés, mert ezek a kiegészítők sokkal masszívabb anyagokból készülnek, iszonyat jó őket használni és sokkal tartósabbak is, mint a gyáriak voltak. Éles váltás volt, de azt gondolom, hogy maximális szinten megérte, és hozza a várt eredményeket is.