Felbecsülhetetlen segítség

Nem tudom, hogy a munkájukhoz telefont használó emberek közül hány figyel oda arra, hogy biztonsági mentés mindig legyen a fontos és pótolhatatlan információkról és adatokról, de én bizony nem figyeltem oda erre egészen addig, amíg nem futottam bele abba a hibába, mint mindenki más is, hogy azt hittem velem – és persze a telefonommal – nem történhet semmi probléma, mégis megesett. Ráadásul olyannyira, hogy nem csak hogy összetörtem a telefonomat, de teljesen használhatatlan lett, új készüléket kellett vásárolnom.

Igen ám, ezt az ember még meg is emészti valahogy, elkönyveli, hogy butaságot csinált, hogy az erkélyen nem vigyázott a telefonjára és egy teljes emeletet esett, megfogadja, hogy soha többé nem csinál ilyet, de attól még nem lesznek meg az ügyfelekről tárolt jegyzetek a telefonról. Kell keresni rá egy megoldást.

Megmondom őszintén, hogy akárhány helyre betértem, mindenki elutasító volt, meg se próbáltak segíteni, és elmondták, hogy lehetetlen egy ennyire összetört készülékről adatot kinyerni. Azt gondolom most már így utólag, hogy túl sokat kellett volna vele foglalkozniuk és dolgozniuk, ezért inkább elutasították a kihívást, az androidszerviz.hu csapata ugyanis az adatmentés telefonról szolgáltatásuk keretében tökéletesen ki tudta nyerni az adatokat a telefonomról, és még hozzá horror magasságú összeget sem kértek ezért cserébe. Annyit mondtak, hogy mindenképp állítsak majd be biztonsági mentést hogy ha ennyire fontos adatokkal dolgozok, mert az bizony tény, hogy nem minden telefonról lehet azért adatot kinyerni, főleg hogy ha ellopják azt. Erre eddig én nem is gondoltam, és most már, az új készüléken van beállítva minden olyan biztonsági mentés funkció, ami ilyen esetben megment attól, hogy adatok nélkül maradjak. Azonban ameddig készülékkel rendelkezik az ember ez a kis csapat biztosan tud segíteni, csak ajánlani tudom őket.