Kérj Te is ajánlást

Nem olyan régen elkezdtem azt érezni, hogy a cég, amit négy év alatt eljuttattam oda, ahol most jelenleg elfoglalja a helyét a piacon, az élmezőnybe, annak is az elejére, hanyatlani kezdett. Elkezdett romlani a munkahelyi hangulat és a légkör sem volt az igazi. Beérve számtalanszor tapasztaltam, hogy azok az emberek, akiknek annak idején csillogott a szemük és tele voltak ötletekkel bizony most csak fásultan végzik a mindennapi munkájukat. Igyekeztem felgöngyölíteni ennek az okát, de igazság szerint kifejezett okot vagy problémát szinte senki sem tudott megjelölni ennek okául, csupán csak elkezdődött ez a folyamat és nem igazán tudják megállítani magukban sem – mondták a munkavállalók, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápolok.

Kétségbe estem, hiszen nagyon nagy mértékben tudok rájuk támaszkodni, és tudom, hogy ha ők nem lennének, a cég nem ért volna el fele ekkora sikereket sem, és felelősséget is érzek az iránt, hogy ne csak a vállalat, de ők is sikerként éljék meg a munkájukat, ha nem is minden nap, de legalább időközönként megnyilvánuljon bennük az az érzés, hogy létrehoznak valamit, amivel értéket teremtenek, és motiválja őket ez a folyamatos fejlődésre minden tekintetben.

Kétségbeesésemben egy nagyon jó barátommal kezdtem beszélgetni, akinek szintén elég nagy vállalat van a kezében, és meglepetésemre azt mondta, hogy ő már azt gondolta, hogy egy évvel ezelőtt meg fogom ezzel keresni, mert bizony a munkavállalókkal folyamatosan foglalkozni kell, amihez szakértelem és szakmai tapasztalat kell. Megfelelő karrierutak kellenek, és néha a vállalati életben megjelenő stressz is hatalmas galibákat tud okozni. Ő a https://kogwheel.com/hu/ csapatot ajánlotta mindezek feloldására. Elmondta, hogy ő a kezdetektől velük dolgozik, és nagyon elégedett a munkájukkal. Hihetetlen eredményeket érnek el egy-egy elég rossz és nehéz helyzetben lévő vállalat életében is. Mondanom sem kell, hogy fel is vettem velük a kapcsolatot és hamarosan együtt fogunk dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy nekem is tudnak majd segíteni. És abban is, hogy többször kellene ajánlást kérnem egy-egy területet illetően. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt, hiszen hatalmas segítséget tudnak adni a vezetőnek és a vállalatnak egyaránt.