Legújabb csodasegítségünk

Amikor mi eldöntöttük a férjemmel, hogy nem csak a saját családunknak szeretnénk már egészséges és zamatos zöldség és gyümölcs kínálatot biztosítani, hanem szeretnénk őstermelőként kilépni a piacra, akkor még fogalmunk sem volt, hogy ez egy ennyire sikeres és számunkra örömmel eltöltő, eredményes és folyamatosan növekvő projekt lesz. Persze reménykedtünk, hogy minden pozitívan alakul majd, keresni fogják a termékeinket és egy kis jövedelemre is szert tudunk ebből tenni, de azt kell mondjam, hogy sokkal eredményesebb és hatékonyabb lett a munka mint azt mi valaha is gondoltuk volna. Ma már ott tartunk, hogy ahhoz hogy a törzsvásárlóinkat ki tudjuk szolgálni folyamatos bővítésekre van szükség, és persze egy-egy pályázaton is sikerrel tudtunk már indulni, ami még jobban segít minket abban, hogy egyre gyorsabban, egyre nagyobb területeket tudjunk művelés alá vonni minőségromlás nélkül.

A legutolsó fejlesztésünk, ha lehet így mondani, az Umwelt csapatának segítségével került hozzánk egy altalajlazító személyében, amit én fogalmam sem volt nyilván nőként hogy hogyan és miképp fogjuk használni, és főleg hogy milyen eredményeket fog az nekünk hozni és milyen segítséget hoz majd a termeléshez, de azt mondhatom, hogy hihetetlen módon örülök hogy beszereztük ezt a kis eszközt, mert fantasztikus eredményeket tudunk elérni vele a termelésben. A földmunka gyorsabb és sokkal de sokkal hatékonyabb benne a termelés, mert a föld szerkezetét egészen egyszerűen olyan szépen fellazítja, hogy a termés kétszer olyan eredményes a földben mint a használata nélkül. Kézzel nyilván nem tudjuk ennyire jól fellazítani a talajt és előkészíteni a vetést, így mindenképpen hasznos kis dolog, és most már én is pontosan tudom hogy mire jó ez az altalajlazító barátunk.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha módja van rá, szerezzen be egyet, mert biztosan nem fogja megbánni sem a termelés sem pedig a munka egyszerűsödése miatt, másrészt pedig mindenkinek ajánlom, hogy ha bármi ilyen dolog beszerzése válik szükségszerűvé, mindenképp keresse fel az Umwelt csapatát, mert biztosan maximálisan elégedett lesz a segítségükkel és az általuk nyújtott gépek és eszközök minőségével egyaránt.