Mit rejlik az ajándék tasakban?

A szóban forgó akcióról boldog gyermekkori emlékek jutnak eszembe. Ma már ezek az évtizedekkel ezelőtti emlékek, melyek felvillannak, nagyon kedvesek számomra.

Abban az időben még, az általános iskolás tanulmányaim végén, illetve és középiskolás éveim elején jártunk. Gondolatban sem merültek fel az informatikai eszközök széles körben történő használatának lehetősége. A fiatalok szórakozási lehetőségei között szóba sem jöhettek az internetes platformok. Igazi közösségi életet élhettünk. A kommunikáció közvetlen, élő volt. Szerettünk baráti körben, csoportokba szórakozni. Gyakran szerveztünk házi bulikat, suli-bulikat. Ezekben a bulikban szinte kötelező volt a közös játék, a közös szórakozás. Egyik kedvenc játék volt a zsákbamacska, amiket magunk készítettünk ezekre az alkalmakra. Elkészítése nagyon egyszerű, de egyben szórakoztató, gondolkodtató is volt. A játék elkészítése az alábbiak szerint történt: átláthatatlan papírzacskóba meglepetés ajándékokat csomagoltunk, amikhez jelképes összegért lehetett hozzájutni a bulikban.

Ehhez a régi, de egyben gyönyörű emlékhez tudom hasonlítani az avon márkájú pipere termékek zsákbamacska akcióját. Ennek a lényege, hogy több, pontosan hat termékhez, melynek értéke 10000 ft, negyedéért, 2500 ft-rt juthat hozzá a bátor vállalkozó, aki szeretne akár kozmetikai cikkek, krémek, ékszerek, táskák boldog tulajdonosa lenni. Izgalmas az akció, hiszen senki nem járhat rosszul az összecsomagolt termékekkel, mert értékük a vételár négyszerese. A csomagban található termékeket pedig szinte napi szinten használjuk, hiszen mindannyiunknak szüksége van naponta sminkekre, illatszerekre, arcápolókra, testápolók, tisztálkodó-és hajápoló szerekre. Mivel a csomagban több termék is található, akár többen is összefoghatnak egy-egy csomag rendelésénél, illetve ajándékként is szolgálhatnak a termékek. Ráadásul csomagokat megrendelhetjük interneten keresztül. Ezzel időt, fáradságot nem csak pénzt spórolunk meg kényelmesen, a karosszékben hátra dőlve, tömegeket kerülve.   Ezért meleg szívvel ajánlom mindenkinek az akcióban történő vásárlást.