Termékeim csodatevői

Amikor úgy döntöttem hogy az üveg ékszerekről amiket készítek már nem elegendő egy-egy kiállításon vagy rendezvényen hírt adnom, hanem bizony szeretnék egy weboldalt, ahol mindenki a csodájára járhat ezeknek a gyönyörűségeknek még nem gondoltam volna, hogy ez az új projekt ennyire sikeres lesz és ekkora eredményeket fog hozni számomra. Persze felvettem az egyik ismerősöm ajánlása alapján egy webes csapattal a kapcsolatot és azt már rögtön láttam, hogy pontosan értik amit csinálnak, tudják a dolgukat, és nem igazán kell több dolgot tennem, mint hogy válaszolok a kérdéseikre ahhoz, hogy egy tökéletes, gyönyörű és maximális elégedettséget hozó internetes oldallal gazdagodjon a vállalkozásom. Persze a desing és a szín tekintetében pontos kérdések érkeztek felém, amikre természetesen pontos válaszokat is kaptak, de azt kell mondjam, hogy minden más tekintetében maximális eredményt értek el. Egy gyönyörű, kifinomult és nagyon kellemes hangulatú weboldallal gazdagodtam, és ráadásul még egy nagyon jó tanácsot is adtak, amit hála a jó égnek meg is fogadtam.

Ők ugyanis a lehető legnagyobb hibának tituálták, hogy ha valaki egy ennyire kifinomult és komoly weboldalra saját telefonnal készített képeket tesz fel, hiszen azok sem nem pontosan valósághűek, sem nem részletgazdagok, hanem csak körülbelüli képet mutatnak az ékszerről. Ők a fotoda csapatát javasolták, akik speciális a termékfotó és termékfotózás szakértői, és akikkel a folyamatos együttműködés lehet a tökéletes weboldal és a tökéletes szolgáltatás záloga.

Már amikor felvettem ezzel a kis csapattal a kapcsolatot tudtam, hogy nem lőttem mellé, és hogy az ajánlás nem csak hogy jó, hanem szuper eredményeket is fog hozni számomra, de korán sem gondoltam volna, hogy ennyire nagy lehetőséget kaptam általuk. Hihetetlen szép és részletgazdag képeket készítenek ugyanis mindegyik ékszeremről, ami aztán azt eredményezi, hogy a vásárló pontosan tudja hogy mit vesz, pontosan tudja, hogy annak a terméknek milyen színe lesz, mennyire fog csillogni vagy épp milyen matt az anyaga. Hihetetlen hálás vagyok nekik mert nem csak a rendelésem több, hanem a tökéletesen elégedett ügyfelem is.