Végül rájuk találtam – Csak a legjobbakkal elégedj meg!

Manapság már nem csak magánemberként, hanem bizony üzletemberként is helyt kell állnom a világban, hiszen nem olyan régen úgy döntöttem, hogy kiszakadok az akkori monoton világból, és elindítom a saját vállalkozásom, így kiléptem a munkahelyemről és céget alapítottam. Tudtam jól persze, hogy nem lesz könnyű dolgom, hiszen a folyamatos adminisztratív feladatok mellett még szakmailag is nagyon erőteljesen kellett irányítanom a vállalkozás indulását az első fél évben. Most azonban már azt mondhatom, hogy nem csak hogy minden a lehető legnagyobb rendben van, de igazán sikeres is a vállalkozásom, hiszen egyre nagyobb sikereket érünk el az emberek körében, hisz éttermünk nem csak helyszíni fogyasztásra áll a vendégek részére, hanem bizony már rendelni is lehet tőlünk.

Ehhez azonban rengeteg dologra szükség volt, kezdetekben egy weboldalra, amihez hála a jó égnek egy tökéletes és profi csapatot találtam, és nem csak szép és designos, de profi eredményeket hozó oldalt készítettek számunkra, ami azonban mit sem ért volna szép és minőségi képek nélkül. Rengeteget keresgéltem hogy kik lennének a legjobbak, és persze fogalmam sem volt, hol van profi ételfotózás budapest területén, de hála a jó égnek egy profi és egyben tökéletes ajánlás után rátaláltam a Fotoda csapatára, és azt kell mondjam, hogy még ezer évnyi keresgélés után sem találtam volna náluk jobbat, így tökéletesen meg vagyok elégedve a munkájukkal és annak eredményével.

Azt pedig mi sem mutatja jobban, hogy az elégedettségem megalapozott, mint hogy a rendelések egy hónap alatt olyan számban ugrottak meg, hogy a kollégák alig tudják győzni az ételek elkészítését és kiszállítását, persze amellett, hogy a helyben fogyasztott ételeket is prémium minőségben tárják a vendégek elé. Én mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ne adja lejjebb sosem a legjobbaknál, mert valóban tartós és profi eredményeket csak az ilyen csapatokkal lehet elérni, ebben biztos vagyok.